Εκδήλωση Διάχυσης Προγράμματος Erasmus KA122-ADU της Ε.Ε.Κ.Α.Η.

Εκδήλωση διάχυσης του προγράμματος Erasmus+ KA122-ADU με θέμα "Καθηγητές Αγγλικής και προκλήσεις του 21ου αιώνα" πραγματοποίησε η Επιστημονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Ημαθίας (Ε.Ε.Κ.Α.Η.). 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/12/2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, από το Δ.Σ. της Ένωσης και τα μέλη που συμμετείχαν στις κινητικότητες. 

Η πρόεδρος της ΕΕΚΑΗ Ζαριφή Βάσογλου χαιρέτησε την εκδήλωση και είπε λίγα λόγια για το έργο της Ένωσης και τις ανάγκες που οδήγησαν στο σχεδιασμό του προγράμματος το οποίο αποτελείται από τρεις άξονες:  Eκπαιδευτικοί και προφορικός λόγος, Καινοτομία και ψηφιακές δεξιότητες και Ενδυνάμωση για ένα "χαρούμενο" μαθησιακό περιβάλλον. Το κοινό και τα μέλη συμμετείχαν σε βιωματικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικών αφήγησης, και ήρθαν σε επαφή με μια ποικιλία ψηφιακών εργαλείων που μπορούν να ενσωματωθούν στην τάξη. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης με τις απίστευτες δυνατότητες που δίνουν στους καθηγητές Αγγλικής. 

Απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην απερχόμενη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας Αλεξάνδρα Αναστασιάδου, ενώ  σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η νέα Σύμβουλος Εκπαίδευσης Αγγλικής Γλώσσας Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας Αθηνά Βρεττού. 

Το υλικό της επιμόρφωσης μπορείτε να το βρειτε στην eclass: https://eclass11.sch.gr/courses/1601030335/

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εθνικός φορέας για την Ελλάδα είναι το Ι.Κ.Υ..





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κοπή Βασιλόπιτας 2024 και Αρχαιρεσίες

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ε.Ε.Κ.Α.Η.